Louise Sandager

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJeg er egentlig journalist og kom til Paris som korrespondent for Berlingske Tidende. Oprindelig skulle jeg bare have været her i tre år, men byen satte sig i mig, som en vild og irrationel forelskelse, og da kontrakten udløb ville jeg ikke hjem igen.
Nu 23 år senere er jeg her endnu; stadig lige fascineret.

Idag lever jeg som guide. Jeg arrangerer byvandringer for danskere, som vil se noget andet end de slagne turiststrøg. Over årene har jeg haft hundredevis af store og små grupper, børnefamilier, ægtepar, gymnasieklasser, cyklende arkitekter, bestyrelser, firmaer på studietur, en kvindelig storvildtjæger, en teaterchef, frisørernes fagforening, hundeudstillere, pensionister og newcomers. Og jeg ved, at de har været godt tilfredse.

Undervejs har jeg taget en fransk bachelorgrad i kunsthistorie og kulturformidling, så jeg nu er autoriseret guide og må rundvise på de franske museer. Så hvis I vil se Louvre med nye øjne eller opleve impressionisterne på Musée d’Orsay med en insighter, så er jeg leveringsdygtig.

Bloggen her startede som et rent con amore projekt, efter at jeg havde udgivet tre guidebøger om Paris, ‘Paris mon amour’ på forlaget Gyldendal og ‘Min By Paris’ og ‘Ta’ med til Paris’ på rejsehuset Momondos forlag. Dengang levede jeg som skribent, men med bloggen fulgte rundvisningerne, og i dag lever jeg af at vise Paris frem. Så byen er ikke længere bare min passion. Den er også mit liv og mit levebrød.

Ingen går upåvirkede gennem Paris

104 comments

 1. Hej Louise

  Hvor er det helt fantastisk. Jeg er tosset med paris og er afsted mindst en gang om året. Sidste år fik jeg din fantastiske bog, og den bragte lykke. Har været i paris siden 1987 og som sagt mindst en gan om året. Jeg havde aldrig været ved canal saint martin.

  En skam jeg tager til paris den 21 maj og ikke når din nye bog inden da. Men ok jeg tager også afsted i september, så er den helt sikkert med i bagagen.

  Tak for noget vidundeligt skriveri.

  Heidi

 2. Hej Louise,

  Tusind tak for en en helt suveræn Pariserblog (glæder mig til at den bliver endnu mere udbygget – måske vil den snart kunne konkurrere med http://www.paris.dk, som er en anden hjemmeside om Paris som jeg ofte læser med stor glæde) og en rigtig spændende bog om Paris 🙂

  Jeg har selv rejst til Paris mange gange i løbet af årerne – til stor glæde for mig og mine rejsekammerater.

  Godt at der stadig findes varmhjertede Paris-ambassadører som dig!

  Venlige hilsner
  Minna

 3. Kære Louise,
  så er der også kommet billeder på! Næsten som at være der selv, og hvor giver det da lyst til at komme snart på nyt besøg.
  Jeg er igen taknemmelig for og imponeret over, at du til stadighed øser ud af din skattekiste. Det giver os andre en masse spændende oplevelser og herlige minder. Glæder mig til at se mere.
  Varme hilsner
  Ivan

 4. Min mand og jeg skal snart til Frankrig for første gang. Paris og cruise på Seinen helt ud til Hon Fleur og retur til Paris.
  Vi er meget usikre på vejret i september. Det er midt i sept.
  Vi kan ikke lide alt for megen varme og håber at vejret køler lidt ned i september.
  Har nogen gode ideer til varme og tøj ville vi være meget glade…
  venlig hilsen

 5. Hej Louise.
  Jeg bor i Paris, og arbejder i kirkens børnehave og vuggestue. Jeg vil rigtig gerne købe din bog, da jeg er gået lidt “død” i Paris og manger et sted jeg kan søge information om gode steder i Paris. Hvor kan jeg købe den henne hernede? Kan den købes privat hos dig eller….? For så kommer jeg gerne forbi og henter den:-)
  På forhånd tak.

  Venlig hilsen Karina

  • Kære Karina,

   Jeg har desværre ikke flere på lager hernede lige nu. Men du skal også hellere vente til april, så udkommer den i opdateret og stærkt udvidet udgave i Dansk Supermarkeds butikker i DK. Til den tid har jeg sikkert en jeg kan sælge til dig. Den komme til at koste 60 kr. d.v.s. 8 euros, så det er til at gå til. Jeg skal nok huske på dig,

   KH Louise

   • Kære Louise

    Jeg er praktikant på den danske ambassade og har været bosat i Paris siden august. Min forespørgsel er præcis den samme som Karinas – har jeg mulighed for at købe din bog hernede? Jeg trænger til lidt ny inspiration og har kun hørt fantastisk godt om din pariserguide.

    På forhånd mange tak.

    Dbh Dorte

   • Kære Dorte,

    Jeg sælger ikke selv mine bøger, men du kan købe dem i boghandler i DK, og så vidt jeg forstår, kan du også bestille dem via internetboghandler som fx Saxo. Men det nemmeste er nok, at du får en bekendt hjemme i DK til at købe og sende den til dig. Håber det lykkes, og at du er glad for at være i Paris.

    KH Louise

 6. Kære Louise,

  Jeg har ikke fået sagt det før: Skøn, skøn blog – og SÅ meget dig. Jeg anbefaler den til alle, jeg kender. En perfekt intro til Paris.

  Alt godt, mange tanker og forårsønsker,

  Susanne

 7. Kære Louise,

  Nu skal det være. Jeg har i lang tid fulgt din blog, siden jeg så den anbefalet et sted. Jeg kan ikke huske, om det var i en avis, et magasin eller på en anden hjemmeside. Og jeg er meget begejstret!

  Egentlig føler jeg mig inspireret på flere niveauer. Jeg er journaliststuderende på Journalisthøjskolen i Århus, hvor jeg går på 3. semester. Men inden jeg begyndte der, boede jeg selv et år i Paris – og jeg må indrømme, at jeg nok er lige så fortabt i byen, som du er. Det virker i hvert fald sådan.

  Og at du indimellem leverer arbejde til mine to – nok favorit-praktikpladser – gør det ikke mindre interessant at følge din blog.

  For at det ikke kun skal blive til en lang, rosende smøre, så har jeg et spørgsmål, jeg mener, du før har været inde på. Alligevel – du får det lige her. Da du flyttede til Paris, hvor boede du – og hvordan var det at være journalist i udlandet?

  På forhånd mange tak.

  De bedste hilsener

  Line

 8. Kære Louise
  Vi kommer til Paris i Juni 19 til 26. Vi har vores barnebarn, en dreng på 11 med og skal bo i en lejlighed lige ved Eiffeltårnet, hvilke parker kan vi “krutte” ham af med en fodbold i ??
  Hvad er din pris for at sammensætte et program for os ??
  Med venlig hilsen
  Henriette Friis
  Frederiksberg

  • Kære Henriette,

   Tak for din mail. En lejlighed ved Eiffeltårnet, det lyder som om I har alle forudsætninger for en fin tur til Paris! Og der er flere gode parker, hvor jeres barnebarn kan blive afkrudtet lidt. Først og fremmest selvfølgelig Champ de Mars, som er et stort grønt område, der løber mellem Eiffeltårnet og Ecole de Militaire. Her er altid liv: Om eftermiddagen, efter skole, en masse børn og deres mødre, og om aftenen tonsvis af unge, som picnic’er i græsset. Plus selvfølgelig masser af turister, der tager sig en slapper i solen.

   Fordelen ved Champ de Mars er, at området ikke er lige så friseret som mange egentlige parker, og derfor er der mere friurm for børn, som ikke hele tiden bliver irettesat af sure parkbetjente.

   En anden mulighed er Parc André Citroën lidt længere henne ad kajen i det 15. arrondissement. Det er en moderne park, og nogle synes, at der er lidt for mange betonstier. Men med børn er den faktisk helt fin og særligt, hvis det er varmt om sommeren, hvor de kan spæne ind igennem en masse vandforstøvere. Det er også her Paris’ ballon hænger. En klimaballon, som man kan komme op i, 150 meter over jorden. Hvilket altid er et hit med børn.

   Med hensyn til program, så kan jeg sagtens strikke noget sammen til jer. Men før jeg giver dig et overslag, er jeg nødt til at vide, om du mener et program for alle fem dage eller måske snarere to eller tre? Har I og jeres barnebarn været i Paris før?

   Glæder mig til at høre fra jer,

   KH Louise

 9. Kære Louise.
  Tak for en skøn blog.
  Jeg vil spørge dig, om du kender til forretninger el. markeder som sælger vintage tapeter el. evt.
  nye.
  På forhånd tak for svar.
  Mvh Gitte

  • Kære Gitte,

   Har været i Danmark og har ikke fået svaret på din kommentar, undskyld!
   Jeg har ikke selv beskæftiget mig med vintagetapeter, så de forslag du får her, er bare dem, jeg umiddelbart har kunnet finde på nettet.

   Først og fremmest nogle sjove hjemmesider, som du måske allerede kender:

   http://www.funkywalls.be

   http://www.papierpeintdesannees70.com/

   http://www.le-papier-peint.com/

   http://www.5qm.de/

   Endelig tror jeg at tapetforretningen Brunschwig & Fils i 8, rue du Mail, 75002 Paris. Tel 0144550250, kunne have noget spændende eller Luciano Marcato i samme gade nr. 23, tel 0142211718,

   Håber, det hjælper dig lidt,

   KH Louise

   Og så har jeg læst om denne her dame, som vist nok har et tapetværksted, og som har udtalt sig om retromoden. Hende kan du evt. ringe til:

   Anne Gelbard
   60, rue Saint-Sabin – 75011 Paris
   Tél. : 01 43 14 60 10

 10. Kære Louise.
  Har netop læst din skønne og inspirerende blog om Paris.
  Jeg håber, du kan hjælpe med et navn på et romantisk hotel, da min kommende mand og jeg tager til Paris på bryllupsrejse i september. Det må gerne ligge centralt og i et dejligt kvarter.
  De bedste hilsner
  Katja

 11. I dine fodspor

  Min kæreste og jeg er netop hjemvendt fra 12 dejlige dage i Paris. Med alle dine tre bøger var vi veludrustet til en anderledes tur. Da jeg har været i Paris to gange tidligere og begge gange er hjemvendt fuld af begejstring, har jeg hungret mod den næste tur som en anden afhængig og lagt planer for hvad der så skulle ske. Den mest brugte sætning på denne tur blev derfor: ”Louise Sandager siger, at man kan…” og ”Louise Sandager har foreslået, at…” mens vi undersøgte og udforskede Paris gennem dine fantastiske bøger. Da det var min kærestes første tur viste jeg ham selvfølgelig de klassiske steder som Eiffeltårnet, Triumfbuen, Notre Dame osv., men jeg kunne mærke jeg skulle have mere for, at endnu engang få mit indre parisiske kærlighedsbarometer fyldt op (det er ikke så svært ). Vi var om muligt de fleste steder vi kunne nå lige fra restauranterne Café de la Jatte, (hez Janou (hvor vi i øvrigt havde en forrygende aften med et ældre fransk ægtepar ved vores side og jordens lækreste stykke sværdfisk og chokolademousse), Hotel du Nord og Chez Gladines til markedet Marché Raspail flere gange og loppemarkederne ved Saint-Quen (et sandt paradis for mig som loppe-entusiast). Vi besøgte alverdens bagere, chocolatiers, stofmarkederne omkring Sacre Coeur, Rue de Levis og selvfølgelig is hos Berthillion. En tur i Disneyland blev det også til, da det var en barndomsdrøm for os begge og vi fandt vores aller barnligste sind frem den dag. En ro-tur i Boulogneskoven er utrolig romantisk, ja selv på badeanstalten i Marais blomstrer kærligheden. Så tusind tak for din vejledning, og ”tilstedeværelse” på vores tur. Du har i den grad inspireret os – også til fremtidige ture til yndlingsbyen Paris.

 12. Hej Louise
  Håber du kan hjælpe mig…
  Min mand, jeg og en af vores venner har besluttet at fejre nytår i Paris. Vi har købt flybilletter og hotel, men nu viser det sig at være meget svært at finde et sted at spise d. 31. De steder vi har forespurgt er det MEGET dyrt (ex 720 euro uden drikkevarer). Ved du om restauranterne har åben denne aften? Vi ønsker bare en ‘almindelig’ nytårsmiddag, ved selvfølgelig godt at det er dyrere sådan en aften, men måske ikke SÅ dyrt. Har momondo-bogen, og har også overvejet at maile til nogle af de restauranter du anbefaler, men nu prøver jeg lige dig.
  Håber at høre fra dig.
  Efterårshilsener fra Danmark
  Mette Haugbølle

  • Kære Mette,

   Det lyder dejligt med Nytårsaften i Paris! Jeg har prøvet at ringe rundt til en håndfuld af mine yndlingsbistroer og har fået nogle ret svævende svar. Nogle er med sikkerhed lukkede, mens andre, som fx Bistro Paul Bert (du kan finde den under restauranter her på bloggen) endnu ikke har besluttet sig til, om de skal holde åbent.
   Jeg ved, at La Coupole holder åbent. Den store gamle, legendariske, spisehal ved Montparnasse, som på sin vis kan virke lidt turistet, men som alligevel altid er skøn. Jeg har lige talt med dem, og her kan I enten bestille à la carte – de har rigtigt meget skaldyr og det er meget festligt – eller I kan bestille en nytårsmenu til 135 euros pr. mand inkl. vin og champagne. Du kan tjekke restauranten ud her: http://www.flobrasseries.com/coupoleparis/

   Een anden , som bekræftede, at de holder åbent, er bøfhuset Maison Aubrac, der ligger et stenkast fra Champs-Elysées, hvilket er en fordel nytårsaften, fordi avenuen eksploderer af fest henunder midnat. Jeg holder meget af Maison Aubrac, men det er jo altså et bøfhus, så I skal kunne lide oksekød. Du kan se omtale af Aubrac under restauranter her på bloggen.
   Jeg håber, I finder noget godt. Og at I får en dejlig aften, selvfølgelig!
   KH Louise

 13. Hej Louise

  vi er jo så en slags kollegaer – jeg er litteraturanmelder på Berlingske Tidende. (min svigerinde Minna Skau er freelancer i New York, måske kender du hende fra uddannelsen?) Jeg vil super gerne en tur til Paris her i påsken – sammen med min mand, og 3 børn på 18,16 og 9! Det bliver jo altid en udskrivning, så derfor leder jeg med lys og lygte efter en lejlighed man kunne leje i uge 16 eller et billigt hotel. Kender du nogen, der kender nogen?
  mange hilsner
  Mai

 14. Hej.
  Jeg er netop stødt på din blog – og sikke en fin en af slagsen. Jeg er så heldig at skulle ‘flytte’ til Paris efter nytår og så ca et halvt år frem. Jeg tænkte på om du måske kunne være behjælpelig med nogle hjemmesider hvor man kan finde bolig – alt har interesse.
  Jeg har søgt google tyndt, men synes ikke rigtig at jeg har noget konkret at tage fat på.
  Det vil være dejligt med en hjælpende hånd.

  Vh Stine

  • Kære Stine, og alle andre unge, som skal til Paris i kortere eller længere tid.

   Den danske kirke i Paris, Frederikskirken, har en hjemmeside, hvor der er rigtig mange både bolig- og jobannoncer. Her kan man ofte finde en lejlighed – eventuelt en delelejlighed – til rimelig husleje. Adressen er http://www.dankirke.org og I kan klikke under annoncer.

   Det er mit bedste bud,

   KH Louise

 15. Hej Louise.
  Du lyder til at have en bred forståelse for hvad der rører sig i Paris, så derfor prøver jeg om det muligt at hente lidt guldkorn hos dig 🙂

  Jeg læser serviceøkonomi med speciale i eventmaking og turisme. Jeg skal i praktik fra primo august 2011 og 13 uger frem.
  Jeg vil derfor høre om du har kendskab til forskellige events hvor en praktikplads kunne blive en mulighed?

  Mvh. Karen.

 16. Kære Louise,

  Du ser ud til at være den helt rigtige at spørge… Vi er 2 par som har valgt at holde nytår i Paris – Glæder mig! Men… Hvor skal vi nu spise? Er restauranterne fyldte den 31/12 eller kan man tage chancen ? Måske du kender en god restaurant – gerne nær Eiffeltårnet – som kan anbefales og som vi evt. kan booke bord ved ?
  På forhånd tak og rigtig godt nytår!
  De bedste hilsner
  Mia

 17. Jeg er lige faldet over din blog, og jeg glæder mig allerede til at følge med her fra Geneve. Der er jo ikke langt til Paris og gode tips er altid skønne at have.
  De bedste hilsner
  Nina

 18. Hej Louise
  Vi er tre veninder, der lige har været i Paris. Vi havde stor glæde af
  din Blog og brugte flittigt af dine gode ideer til både hotel, spisesteder og “nye” steder at se.
  Vi boede på Hotel de la Tulipe. Det lå rigtig godt for os og var et hyggeligt sted at bo.

  Venlig hilsen

  Anne

  • Kære Anne,

   Det var da en dejlig kommentar! Det er altid spændende at høre, når folk følger ens råd. Om de nu også har den samme oplevelse som én selv. Så jeg er vildt glad for, at I havde glæde af mine adresser. Kom snart igen!!

   KH Louise

 19. Heisann! Så spennende å lese alt du har skrevet om Paris! Jeg drømmer meg helt bort her…
  Lurte på om du har kommet over noen språkkurs eller noe? kan ikke fransk i det hele tatt, men har så virkelig lyst til å flytte ned til storbyen og fått lært det skikkelig!

  -Kathinka.

 20. Hej Louise .. føler næsten at vi kender dig 🙂 Vi skal endnu engang til Paris for 15-16 gang og har venner dernede men ikke fået købt en guide så ind i den udenlandske boghandel nær Kongens Nytorv og DER lå jo Paris mon amour. FANTASTISK …. har gennemlæst den med STOR INTERESSE og via google map har vi lavet vor egne ruter således at vi nu har masser at gå efter og som vor veninde siger så bliiiiiver vi jo nød til at spise og drikke os igennem for det lyder bare så spændende. Vi glæder os til at gense Paris på en helt ny måde
  TAK TAK og så set at du har andre ting også så du har bestemt fået 2 nye beundrer.

 21. Hej igen igen Louise
  Har også læst om du måske har en ide til personer som ønsker og har prøvet igennem mange år at begynde på at lære fransk. Måske et sted hvor man 1 måned måske kan lære at gebærde sig på fransk og måske små hybler til mig og mand så vi kan føle os nærmere Paris når vi også kan tale en smule 🙂 venlig hilsen

  • Kære Jan og Vagn,

   Stor tak for kommentarerne på min blog. Jeg tror ikke, at jeg har fået svaret jer på det med franskkurserne?! Men jeg er ikke længere op to date på, hvad der er godt. I sin tid gik jeg et stykke tid på Alliance Française, men udover en god veninde, så fik jeg altså ikke meget med derfra. Der var simpelthen alt for mange mennesker stoppet ind i det samme klasseværelse. Berlitz har nogle individuelle kruser, som er sindsygt gode, hvor man er alene med en fransklærer 6-8 timer om dagen. Men det er selvsagt hundedyre. Prøv eventuelt at spørge ungdomssekretæren i den danske kirke i Paris. Hun har ret godt styr på, hvad der findes af kurser og hvilken kvalitet de er. Hun hedder Gabriela, og du kan finde hende på kirkens hjemmeside: http://www.dankirke.org
   Her kan man også finder små hybler til leje i kortere ellere længere tid. Klik under annoncer ude til venstre.

   Håber det lykkes for jer,

   KH Louise

 22. Hej louise. Sikken blog!!! Jeg er allerede ‘afhængig’. Er her nu og leder efter oversigt over kunstudstillinger og muligheder for at spise under åben himmel i dag og i morgen. Jeg har været her mange gange så drt vil være dejligt m ny inspiration! Kan du hjælpe? Bedste hilsner Anne

 23. Hej Louise
  Jeg er en unge og ivrig læser af din blog.
  Vi er tre veninder (i alderen 22-23) som gerne vil til Paris en gang i efteråret. Vi regner med 3-4 dage i byen.
  Er det muligt at finde et godt hotel/b&b el lign. der ikke kommer til at koste over 800 kr pr. nat da vi er på SU, og meget hellere vil bruge pengene på at opleve ting i Paris?
  Kan det lade sig gøre, uden at skulle rejse en time ind til Paris, hver dag?
  Et lille ekstra spørgsmål; Kan du anbefale noget bestemt (som man bare skal) for piger som os?
  På forhånd tak
  Venlig Hilsen Odense Pigerne

 24. Hej Louise,

  Jeg ville høre om du har nogle idéer til unge mellem 15-18 i Paris og omkring Paris? (bor selv i Vincennes) har nemlig lidt svært ved at finde nogle aktiviteter med andre på min alder 🙂
  Håber du kan hjælpe! jeg læser glædeligt din blog, og får hele tiden idéer til nye ting at se i Paris, skal nemlig bo her i et år, så tak for det.
  Mange hilsner fra Ida

  • Kære Odense-piger,

   Jeg har vist ikke fået svaret jer, har rigtig meget om ørerne lige nu. Men bare kort, så er der et rigtig fint hostel, altså hotel for unge, men helt nyt og ret hyggeligt i det 19. arrondissement, så det er ikke alt for langt ude; det ville jeg anbefale jer. De har også enkelt og dobbeltværelser, så I behøver ikke bo på sovesal. Det heder St. Christopher’s Inn, 159 rue de Crimée og I kan booke på http://www.st-christophers.co.uk/paris-hostels

   Håber, I får en god tur,

   KH Louise

 25. Hej Louise,
  Vi (2 voksne og 2 børn på 13 og 15) er netop hjemvendt efter en skøn uge i Paris. Vi boede lige midt i Paris – i “Le Petit Chatelet” hos Fabiennne Molliere. Stedet fandt vi på din anbefaling her i din blog. Fantastisk sted, centralt ud over alle grænser, man er i gå-afstand til det meste. Ikke vild luksus men en rigtig god model, hvis man rejser som familie og gerne vil have en lille lejlighed til rådighed til en moderat pris. Fabienne og personalet på den tilhørende bistro/bar er meget flinke og hjælpsomme. Tak for dit tip – vi giver stedet den varmeste anbefaling.
  Mange hilsner
  Helle

 26. Hej Louise

  Jeg har kiggede din blog igennem og finder den meget interessant.
  Jeg kan også se fra de øvrige indlæg, at flere har spurgt til nytår sidste år – hvilket er grunden til jeg skriver. Min kære kæreste og jeg skal på vores første rejse sammen, og har valgt at tage afsted over nytår.

  Jeg ønsker at gøre den så romantisk og sjov som muligt. Og håber du kan hjælpe med nogle restauranter? Vores “problem” er bare jeg har en kæreste der er muslim, hvilket det til tidere gør det mindre nemt. Man kan sige fisk er intet problem, men ved du ellers hvordan forholdene er med brugen af halal kød?

  På forhånd tak.

 27. Tak for en inspirerende blog, som jeg fandt da jeg google Paris 😉 Min mand og jeg tager afsted på fredag, og så er det skønt nu man kun har få dage alene sammen, med lidt inspiration til hvad man ift SKAL nå at se 😉

  Mange hilsner
  Jane

 28. Hej Louise,
  Som alle andre, har jeg også stor ros til både dine bøger og din blog. Det er guld værd!
  Kan se der er flere der har spurgt ind til Nytår i Paris. Kunne man måske lokke dig til at lave et indlæg om at fejre nytår i Paris? Muligheden for middag på restauranter, hvor skal fyrværkeriet ses (hvis ikke på Champs-Élysées), og hvordan er det med åbningstider, er der lukket d. 1 Januar?

  Krydser fingrer!

  Taknemmelige hilsner fra
  Lara

 29. Fik et tip om, at du sælger Paris og dine bøger gennem denne blog, men jeg kan faktisk ikke finde dine bøger…..hvor finder jeg dem, (ud over i Dansk Supermarked)…altså her på din blog, mener jeg

  • Kære Abelone,

   Jeg sælger ikke selv mine bøger, så du må købe dem i boghandlen. Den første, Paris mon Amour! kan købes i alle boghandler i DK. Den anden, Ta’ med til Paris, kan i perioder købes i Dansk Supermarked,men ellers faktisk hele året i en del boghandler. jeg har selv fundet den hos boghandleren i Stege på Møn (!), så du kan nok finde den et eller andet sted, tror jeg. KH Louise

 30. Bonjour Louise,

  I just found your blog, and the article that you published on my shop (Antoine). I just want to say thank you, and if you come back to Paris, we’ll please to welcome you at Antoine.

  Thanks a lot,
  Sophie

 31. Hej Louise
  Jeg er lige kommet hjem fra Paris, hvor jeg fandt et glutenfrit bageri! I sandhed en mangelvare i Paris, som ikke er den nemmeste by at være i, når man ikke må spise gluten, men virkelig dejligt, at jeg nu igen kan spise en tarte au citron, når jeg er på ferie.
  Kan du ikke gøre lidt reklame for Helmut Newcake, 36 rue Bichat i det. 10.? Så er den der måske næste gang jeg kommer, for jeg skal bare smage deres tarte au citron igen.
  Tak for en dejlig blog.
  mvh
  Anne

 32. Hej Louise

  Vi er 2 par der skal til Paris den 20 til 22 april. Det er vort første besøg og vi tænkte derfor at vi vil få stor glæde hvis vi kan få en guide med en af dagene.
  Er det noget du gør eller har du ideer til os.
  Vh torben andersen

 33. Hej Louise
  Dit liv i Paris lyder virkelig skønt.
  Det er en super god blog.
  Håber at du bliver ved med at skrive.

 34. Er der en ting der ærger mig. Så er det at jeg ikke har fundet din bog før, det ville have sparet mig en masse penge, på halvdårlige guidebøger, der blot samler støv på hylden derhjemme.

  Nu har vi været i Paris i små 6 dage, i dejlig sol må jeg tilføje! Vi har brugt din guide flittigt. Det er blevet til et besøg hos Barber Alain, falafel i Maris og et besøg hos Jama. Tusind tak for det.

  Hvad jeg mangler er nogle gode kaffe steder! Bevars der er mange kaffe steder, de har dyrt udstyr, men desværre må jeg sige (som kaffe nørd) så er de ikke særlig gode til at bruge det. Hvilket betyder kaffen er lidt sur, skummen i cappuccinoen ligner et bobbelbad og smager brændt, dog forsøgt skjult med kakao drys. Men det lykkedes at finde et god sted nemlig, La Caféothéque, 52 rue de l’Hôtel de Ville. Det er et hyggeligt sted, de rister kaffen selvpå en lille 1 kg rister og er meget passioneret.

  Man kan både købe kaffe med hjem, få serveret såvel espresso baseret drikke som sort kaffe og der er også et udvalg af kager.

  Helt klart et besøg værd, hvis du er i Paris og ønsker en rigtig god kop kaffe.

  Nørd info: de brygger deres Espresso på en 2 gruppes La Marzocco Strada EP og bruger en La Marzocco Vulcan kværn!

  Hilsen Henrik Palshøj

 35. Det er efterhånden mange år siden, vi har været i Paris, men nu skal vi afsted til maj, så jeg gik i gang med at finde sites, som kunne fortælle mig om de nye tiltag i byen og beskriv andre steder, jeg ikke tidligere har været opmærksom på. Og VUPTI, så dukker du op med din blog. Den er bare deluxe. Den har alt det, jeg søger, så nu behøver jeg ikke lede længere; jeg har fået en masse inspiration fra dig. 1000 tak. Jeg har meldt mig til abonnement.

  Er din seneste bog udkommet som E-book? Hvis ikke, kommer den og hvornår.

  Bedste hilsner
  Claus Krarup

 36. Hej Louise.
  Super-blog! Sjov, interessant og velskrevet.
  Jeg har lige et spørgsmål til dig.
  Jeg er ved at arrangere en tur til Paris med 15 kolleger fra min sygehus-afdeling. Jeg har tidligere arrangeret kollega-ture til Dublin og Berlin med stor succes. Og turen er altså kommet til Paris nu.
  Jeg kunne godt tænke mig at vi kom på en guidet gå-tur rundt til nogle interessante seværdigheder. Og en dansk-talende guide ville være godt, idet ikke alle mine kolleger er lige gode til engelsk, for slet ikke tale om fransk!
  Kender du til nogle danske guides? Eller har du et forslag til hvor jeg kan forhøre mig?
  På forhånd tusind tak 🙂
  Anna

 37. Hej Louise,
  Jeg faldt lige over din blog og den ser virkelig god ud. Jeg er selv dansker i Paris og har boet her de sidste 12 aar med min franske mand. Er ogsaa tvillingemor til et par drenge paa 8 – du kan godt glaede dig! Vi har ogsaa en “lille” dreng paa 5. Nu planlaegger vi at tilbringe et skoleaar i DK (juli 2012- sep 2013), og i den forbindelse udlejer vi vores elskede hjem hernede. Vi bor i det 11.arr paa rue Oberkampf i en stor lejlighed paa 135 m2 i to niveauer. Jeg har sat en annonce ind paa Airbnb (http://www.airbnb.com/rooms/474612), men taenkte om du kunne have lyst til at annoncere med den herinde?
  Mvh
  Eva Lange

 38. Hej Louise.

  Tak for din fine og inspirerende blog! Jeg bor selv i Paris pt, og er interesseret i at vide mere om Evas lejlighed under Lejligheder til leje. Jeg kan dog ikke kopiere linket, da der mangler noget yderst i margenen.
  Vil du skrive det her?

  Bedste hilsner fra Nynne

 39. Kære Louise!
  Min veninde og jeg tager til Paris for fjerde gang her til juli. Vi er uvante på venstre-siden, da vi plejer at bo på højre-siden. Vi vil derfor hører dig, om du kender nogle gode lokale – ikke fyldt med turister – restauranter i det 4.,5. og 6. arr.? Jeg har læst dit indlæg om Latinerkvarteret, men fandt kun frem til et par caféer.

  Mvh. Gry

 40. @Nynne, du er velkommen til at ringe til mig vedr. vores lejlighed, 06 27 15 72 46. Lejligheden er nu ledig fra 1.10.12-1.9.13.

 41. Hej Louise
  Min kæreste (24 år) og jeg (21 år) skal til Paris for første gang til august. Vi leder efter et forholdsvis billigt, centralt og hyggeligt hotel. Vi har søgt meget på internettet, men det føles som en jungle! Kan du hjælpe os?

  På forhånd tak.

  Mvh Helle

 42. Kære Louise,
  Jeg faldt lige over din blog i min søgen efter et sted at bo i Paris. Min kæreste og jeg leder efter en lejlighed eller bare et værelse, da vi skal til paris og studere fransk i de næste 5 måneder, hvorefter jeg faktisk skal hjem og starte på journalisthøjskolen d. 4/2 – 2013. Jeg synes, det var lidt sjovt, at du også er journalist og fik derfor lige lyst til at skrive. Kender du måske nogle, man kan tage kontakt til?
  På forhånd tak,
  Med venlig hilsen
  Lene Mandal, København

 43. Hej Louise,
  Jeg skriver for at sige, at min lejlighed er nu er lejet ud helt indtil oktober 2013 : ) Tak fordi du ville “poste” den her på siden.
  Jeg håber, det går godt med dine tvillinger, jeg kan forstille mig, du må have travlt. Men stort er det!

  Mvh
  Eva

 44. Hej Lene.
  Vi var i Paris i foråret og boede et sted, vi aldrig har været før. Det er meget centralt beliggende og der er mange spændende spisesteder i området, som summer på en helt speciel måde, jeg aldrig har oplevet før i Paris. Hotellet har flere forskellige værelsestyper, nogle med bad og andre uden – nogle store og nogle små. Deres morgenmad er ikke noget at skrive hjem om, men der er rart og det er søde og hyggelige mennesker, der driver hotellet. Tag et kig på det på: http://hoteltiquetonne.fr/fr/accueilfr.html

  Go’ tur
  Claus

 45. Hej Louise
  Tak for en rigtig spændende blog!
  Hvis du kender nogen (der kender nogen) i Paris, der er interesserede i at bytte lejlighed over nytåret (evt 27. december – 2. januar), med vores lejlighed på Frederiksberg, må du endelig kontakte mig! Vi er også åbne for at leje lejligheden billigt ud hvis man gerne vil have julen med…
  Link til annonce: http://copenhagen.da.craigslist.dk/swp/3256168640.html
  VH Emilie (emilie_egebjerg@yahoo.dk)

 46. Hej Louise. Skøn blog med mange gode tips. 🙂
  Jeg forsøger at skrive hertil.
  Kan intet finde om mit lille problem på nettet.
  Min mand og jeg skal til Paris på weekend og det er vores første tur.
  Problemet ligger i at vi har perioder hvor vi ikke kan være på hotellet grundt ind og udtjeknings tider.
  Er der opbevarings muligheder et sted for en kuffert ?
  Håber naturligvis på Hotellet kan hjælpe os. men såfremt de ikke vil det så vil jeg gerne have en backup plan.

  Ved du eller andre om der eksempelvis på en banegård eller noget er bagageopbevaring?

  På forhånd tak for hjælpen.

  Venlig hilsen

  Louise Rasmussen.

 47. Hej Louise.

  Vi har ikke før været i Paris, men har en plan om at tage dertil og fejre nytår – men er meget i tvivl om, hvilket kvarter vi skal bo? Vi havde tænkt på Marais el. latinerkvarteret? det må godt være et område der ikke er for øde om aftenen.. ville disse områder så være aktuelle? håber du kan bidrage til vores research 😉

  Hilsen Stephanie

  • Det er jo altid et problem, at anbefale noget til nogen man ikke kender; men jeg kan da fortælle, at vi er blevet meget glade for Marais kvarteret, og har boet der nogle gange. For mange år siden, sidst i 60erne først i 70erne boede jeg fortrinsvis i Latinerkvarteret, og det var skønt dengang, men nu er det mere en skygge af sig selv imo.
   Hvis I skal bo i lejlighed, kan jeg anbefale Jer at gå ind på http://www.airbnb.com. Det er et sted, hvor folk udbyder deres lejligheder for feriegæster i kortere og længere tid. Airbnb.com er ret nyt i DK men er fantastisk effektivt og meget seriøst med en service, der er helt i top.
   Go’ ferie
   Claus Krarup

 48. Hej Louse.

  Jeg har lige kort kiggede på din flotte blog. Mig og min kommende kone skal til Paris til sommer. ( vores bryllups rejse ) Jeg har altid drømt om at komme til Paris, men det skulle ikke være med en ven, men med en jeg virkelig elsker, så det kommer jo så til at ske nu. Håber at det bliver rigtig romantisk. Så nu vil jeg igang med at læse din blog fra start til slut. og jeg glæder mig til at se hvad din blog har at byde på 🙂

  Ha en rigtig dejlig weekend

  Kærlige hilsner fra Århus

 49. Kære Louis så er min kone og jeg ved at pakke sammen for denne gang i Paris, vi har boet for 2. gang i en dejlig lejlighed på Avenue de la motte-picquet i det 7 arr som vi lejer af en skøn ældre dame(som vi er blevet gode venner med)det er 4 gang vi er her, og lige fra starten har vi fulgt dine bøger og dine tips her på siden, mange af stederne har vi besøgt 2 gange, og enkelte steder, som fx chez janou har vi besøgt 3 gange:) jeg var særligt begejstret for at besøge colette, købte en virkelig morsom bog om Kim Jung ill som “kigger på ting”:-) virkelig en fantastisk forretning. Vi har virkelig sat pris på dine fantastiske input, og har aldrig gået skuffet fra et sted som du har anbefalet, det godt gået:-). Igen mange tak for nogle fantastiske tips, og håber vi engang møder dig i byernes by.
  Mvh Anders &. Line Mikkelsen

 50. Hej Louise!

  Jeg er studerende på fransk, og tager nu 24 dage til Frankrig hvor jeg vil få privat undervisning i fransk! Jeg glæder mig rigtig meget, men har sørme svært ved at finde hoved og hale i noget.
  Adressen er
  Paris is 8 rue Saint-julien-le-pauvre, 5th district . Og vil gå med til de usleste forhold så længe der er en sofa at sove på og folk er søde. Har overvejet couchsurfing men ideen skræmmer mig også lidt. Kan du anbefale noget? Og ved du hvordan man nemmest kommer fra Paris Orlay lufthavn dertil?

  Tak på forhånd!

  Mvh Katrine

  • Kære Katrine, du kan enten prøve at kigge på den danske kirkes hjemmeside, http://www.frederikskirkenparis.dk , hvor du kan klikke under annoncer ude til benstre og videre under bolig tilbydes og hér vil du nogle gange kunne finde et værelse til leje. Alternativt ved jeg, at det danske studenterhus i cité universitaire, som er en international studneter/kollegieby i 14. arrondissement, lejer værelser ud om sommeren til danskere, som enten vil herned at læse eller bare opleve byen. Du kan kikke på siden her, hvor jeg har klikket mig frem til der, hvor du skal læse om sommerophold: http://www.fondationdanoise.org/PAGESDANOIS/aktuelt.html Her kan du også under kontakt se hvem du kan ringe til. De snakker dansk:-)

   Håber, du finder noget godt og får et dejligt ophold. Paris er altid en god idé.

   KH Louise

 51. Hej Louise
  Den første rejse jeg havde med min kommende kone var til Paris, og vi har været der mange gang siden. Sidste år tog jeg mig endelig sammen og friede. Jeg valgte at give min kæreste en rejse til paris i fødselsdagsgave. da vi kom derned blev vi enige om at vi en af afterne skulle spise aftensmad på “vores bro”. broen vi omtaler som ” vores bro” er den træ gangbro der går over til louvre. Da klokken slog 10 blinkede eiffeltårner og jeg bad min kærese om at tage nogle billeder af dette. mens hun tog billeder ( i hvad der føltes som en evighed ) havde jeg gjort mig klar på knæ med ringen i hånden. da hun vendte sig spurte jeg om hun ville tilbringe resten at hendes liv med mig. Til min stor glæde blev det er rungende ja og vi skal giftes i slutningen af august. Samme aften ( for at gøre verden opmærksom på denne begivenhed ) havde jeg fået lavet en bronze plade hvorpå der stod ” på denne bro friede lars og SANNE – og hun sagde ja. Jeg sidder nu og skriver min tale til brylluppet, og kom til at tænke på om vores plade stadig sidder på broen. jeg ville høre dig og alle andre der læser dette indlæg, om i ikke vil ( hvis i er i Paris ) hjælpe mig med et billede af vores plade. Det er en bronze plade 10 x 15 cm der sider forenden at træbroen – væk fra louvre. Den sidder i venstre side når man står og kigger på louvre bag en lygtepæl ud mod vandet. Hvis der er nogen der kan hjælpe med et billede eller en besked vil jeg være evig taknemmelig. Jeg kan fanges på mail larsr78@gmail.com

  Og til alle jer der skal til Paris. Find en plads på træbroen. Find lidt brød, pølse og måske et glas hvidvin og nyd Paris

  Lars

 52. Hej Louise
  Tak for din dejlige blog, som jeg studerer hver gang, vi rejser ned til vores hus i Paris. Huset ligger i Montgeron, og jeg glæder mig over, at det stadig er muligt at opdage nye oaser, nye spisesteder, gallerier etc etc. Men lige nu skal vi igang med at renovere et lille gæstehus på ejendommen, og vi har stormer kvaler med, hvad man gør ved alt byggeaffald og lignende? Ved du noget om dette? Og vil du skrive lidt om det? Eller er det bare som med alt andet storskrald: ud på gaden med det!!
  Eller er der mulighed for containerleje eller afhentning?
  Håber, at du eller andre vil give sig tid til at svare på denne problematik.
  Ligeledes leder vi efter håndværkere, der vil være med til at renoverer. Elektriker, tømrer og andet godtnok
  Mange hilsner Susanne

 53. Hej Louise
  Dejlig blog! Jeg skal til Paris i efterårsferien med min mor på 67 og min svagtseende datter på 13. Kan du anbefale godt teenageshoppingsted og kultur, der kan sanses med andet end øjnene?
  Mvh Lotte

 54. Hej Louise!

  Jeg er netop faldet over din side i forbindelse med, at min kæreste og jeg skal fejre nytår i Paris. Har du nogle gode råd til spisesteder på selve nytårsaften? Jeg er lidt i tvivl om, hvilke restauranter, der overhovedet holder åbent… Vi er åbne overfor al slags mad. Håber, du kan hjælpe 🙂

  Mvh. Sara

 55. Hej Louise!

  Min kæreste og jeg skal til Paris til nytår, og i den forbindelse faldt jeg over din blog. Jeg ville høre, om du har nogen forslag til restauranter på selve nytårsaften? Lige umiddelbart har jeg svært ved at gennemskue, hvilke der overhovedet har åbent… Vi er sådan set åbne for al slags mad, så længe det ikke er noma-priser 🙂

  På forhånd mange tak!
  Sara

  • Hej – har I fået svar på jeres henvendelse? Vi skal nemlig også til Paris til nytår og har samme type spørgsmål….😊 – interessant at vide, hvilke restauranter der anbefales 😊
   Vh Lene Greve

 56. hej Louise

  Jeg tænkte du var den rette at spørge om hvor det er godt at holde nytårsaften i Paris?
  Vi er 2 par der skal afsted og vi kan godt lide en rigtig god fest hvor man kan dresse sig op 😉
  Ville også være lækkert med skaldyr, som Paris jo er specialist til 😉

  Ser frem til at høre fra dig 😉

  De bedste hilsner

  Karina

 57. Kære Louise
  Fantastisk blog du har her… Som så mange andre så holder vi, 3 par – Nytår i Paris – men vil selv stå for maden, vi har bare ikke kunne finde åbningstider på almindelige dagligvare/supermarkeder, omkring nytår.. Kan du hjælpe..

  Go dag.

 58. Hej Louise

  Har du evt. en mailadresse, som jeg må kontakte dig på? Jeg har et par spørgsmål til Paris, da jeg skal derned med mit arbejde efter sommer. (Jeg er efterskolelærer).

  Mvh Matilde

 59. Kære Louise.

  Jeg er igang med at planlægge en surprise tur for min kæreste til Paris i julen (så slipper han for min familie!!) 🙂
  Kan du anbefale et sted at tage ud og spise juleaften?!
  Og evt et dejligt hotel at bo på?!? Vi er
  i midt/slut 30’erne, hipster agtige og elsker skønne hyggelige og lækre steder.
  Håber du kan hjælpe 🙂
  Kh Sara.

 60. Hej Louise. Jeg vil rigtig gerne bruge din store viden om den smukke by. Jeg skal lave en surprise tur for min kæreste i julen. Har du en anbefaling til middag juleaften? Samt et cool område at bo i, når man går op i funky hygge? 🙂 Vi er midt-slut 30´erne og elsker cool, hyggelige områder med liv.
  Kh Sara.

 61. fantastisk spændende blog. Forelskelsen i Paris har sat sig mig efter første besøg – og nuer det blevet til 6 besøg på 5 år og samlede gåture på mange tusinde kilometer, stadigvæk med nyforelskelsens brændende energi 🙂

 62. Kære Louise, skøn blog du har, meget inspirererende 🙂
  Vi er en familie på 4 (mor, far og 2 piger på 17 og 21), der planlægger 4-5 dage i Paris i juli måned. Det er første gang og vi kan ikke lige overskue, hvor og hvilket hotel vi skal vælge. Det betyder meget hotellet er placeret centralt, mulighed for at shoppe og hygge i spændende butikker, hyggeligt og et atmosfærefyldt sted, hvor der sker noget og der er “liv”. Vi tænker pigerne skal bo sammen på et værelse, der må meget gerne være mulighed for at sidde ud og spise morgenmad/drikke kaffe. Vi er nok mest til ældre hoteller med dejlig morgenmad. Ja der er masser af ønsker, kan du anbefale noget spændende Louise? Kh Lisa

 63. Kære Louise.
  Tak for din inspirerende blog.
  Jeg har tit undret mig over, at der er så mange butikker i Paris – også i sidegaderne. Ved du eller vil du spørge en butiksindehaver, om der er særlige huslejeregler for butikker i Paris?
  Hvis der er særlige regler på huslejeområdet, ville det måske kunne bringe København videre.
  Ja tesalonen i dit sidste indlæg er mere end fantastisk!
  Bedste hilsner Leif

  • Kære Leif,

   Jeg er ikke særlig godt inde i huslejereglerne for butikker. Jeg ved bare, at butikkerne har kontrakter på åremål, som regel tre, seks eller ni års kontrakter, og at de nogle gange pludselig risikerer dramatiske stigninger, når de skal genforhandle deres kontrakt. På den måde har store internationale tøjkæder fx kunnet tvinge små handlende ud i Marais-kvarteret, fordi de stod klar med en check, der var større, når den lille handlende skulle genforhandle. Men ellers er jeg ikke ekspert på området:-))

 64. Hej Louise! Sej blog. Har du nogle råd omkring at leje cykler i Paris? Kender du nogle gode udlejningssteder du særligt vil anbefale?

  Mvh

  Christian

 65. Laver pt. research til en Paris-tur. Fik din bog sammen med mange andre på bibl. Diin bog er så hjertevarm at jeg simpelhed måtte til tasterne.
  Efter Jerevan, Dar Es Salem, Havanna mm. er turen kommet til Paris.
  Din bog giver mange input fra en ny vinkel – tak.
  HANS (88 og Traveler)

 66. Hej Louise, Super fed blog om Paris 🙂
  Vi skal til Paris her i Juli og kommer i bil, men jeg har meget svært ved at finde ud af hvor og hvordan vi parkerer. VI skal bo i Arr. 5, men de parkeringshuse jeg umiddelbart kan google mig til, virker meget dyre (vi skal bo der fra 8. – 11. juli).
  Alternativt overvejer vi at parkere udenfor Paris og så tage toget ind, men igen, er vi helt blanke på hvor og hvordan.
  Egentlig tænkte jeg også, at da det er ferie-sæson om der måske fandtes en side for om man kan leje en privat parkeringsplads i eller tæt på byen, hvis folk alligevel er på ferie.
  Er det noget du ved noget om eller evt. har skrevet et indlæg om? 🙂 Mvh Christina

 67. Hej Louise
  Da min mand og jeg var i Paris for flere år siden, besøgte vi flere af de restauranter, som du anbefaler i Paris Mon Amour-bogen, bl.a. Café de la Jatte. Nu har vi et vennepar, der skal til Paris i morgen – og vores bog er udlånt – og jeg kan ikke finde navnet på den restaurant, der ligger i en gårdhave ikke så langt fra Moulin Rouge, hvor man skal igennem et værtshus for at komme ud i gårdhaven. Kan du hjælpe min hukommelse på vej?

  Vh. Joan

  • Nej, jeg har kun hjemmesiden, men du kan melde dig til, så du får en mail, når jeg skriver nyt. Kh Louise

 68. Hej Louise. Du nævner i dine gode beskrivelser af Paris i julen,at det er vigtigt at reservere bord på en restaurant til D. 24 dec,så man ikke går forgæves. MEN…I skrivende stund er jeg ved at være desperat-det er godt nok svært når man ikke kender byen🕵..(eller sproget☺️) og derfor ikke ved hvad man skal kigge efter?? vi ankommer 23.december..og ville egentlig bare gerne ned og nyde julen og hinanden,og nu er det “mad-halløj” blevet fuldstændig stressmoment😆. Har du et godt råd/en god resturant??? ..(gerne en så vi også har råd til flybilletten hjem D 26😄)
  Hvis,så tager jeg en dåse med havregrynskugler med ned til dig🤓
  Venlige hilsner gitte

  • Kære Gitte, lige præcis med Juleaften er det super farligt for mig at anbefale noget. For alle mennesker har så store og forskellige forventninger til lige netop den aften, at jeg hurtigt risikerer at skyde helt galt. Nogle vil have høj-gastronomisk, andre vil bare have et lille hyggeligt sted uden for mange dikkedarer. Hvis det var mig, og det ikke skulle være alt for vildt dyrt, men samtidig festligt, så tror jeg, at jeg ville gå på La Coupole. Det er et stort klassisk parisisk brasserie, med et smukt interiør og altid masser af folk at kigge på. Hvis I kan lide skaldyr, så bestil et stort skaldyrsfad. Det er top. Men altså ingen skud med havregrynskuglerne, hvis det slet ikke var det, du havde forventet:-)

 69. Hej Louise
  Jeg rejser til Paris om 3 uger, kan du evt. fortælle lidt om hvad der foregår i byen i december måned? Jeg har besøgt Paris ca.20 gange så jeg har efterhånden set en del, vi plejer at se noget nyt hver gang men der er selvfølgelig også nogle ting man skal forbi hver gang. Vi har været i Paris i december før og har set de flotte julemarkeder men de skal selvfølgelig ses igen.
  Hilsen Nanna

 70. Hej Louise

  Min kæreste og jeg tager til Paris henover Nytåret og er ude efter en god restaurant af fejre nytåret på. Vi overvejer to muligheder: Restaurant først og jazz-bar bagefter eller et restaurant-besøg, som også inkluderer musik og fejring henover nytåret. Har du en eller flere anbefalinger, så hører jeg dem rigtig, rigtig gerne. 🙂

  Alt det bedste
  Rune

 71. Hej Louise
  En forlænget weekend tur med en teenager-pige ( første gang hun er der)
  Kan du hjælpe os med idéer.
  På forhånd tak
  Mvh
  Anne

 72. Kære Louise, min kæreste og jeg skal holde jul i Paris. 24-27/12. Vi har ikke booket hotel endnu, og kunne godt tænke os at finde et sted at spise juleaften, som er noget helt specielt. Måske hvis muligt i forbindelse med hotellet. Kan du anbefale nogle skønne steder. Mvh Tina

 73. Kære Louise
  Jeg glæder mig til at være følger af din blog. Du har så ret Paris er noget helt særligt og jeg er også betaget og vild med byen og sproget. Har selv boet her for mange år siden…..drømmer om at gøre det igen😉🇫🇷🤗🙏🏻
  Kærlig hilsen
  Marie Melchior

 74. Hej Louise,
  Jeg er lige faldet over din blog, som har været en fantastisk vejleder indtil videre – tusind tak for dét! Jeg flytter til Paris i september i forbindelse med mit studie, hvor jeg skal følge to semestre på Sorbonne. Jeg har fravalgt kollegierne for at få den fulde pariser oplevelse, og jeg har derfor kastet mig ud i bolig-junglen. Jeg ved ikke, om du før har lavet et oplæg om at finde tag over hovedet i Paris, men det vil jeg tillade mig at efterspørge 🙂 Gerne både hvordan markedet fungerer – om du kender nogle gode hjemmesider, facebooksider eller lignende – men også hvilke kvarterer man skal gå efter i sin søgen. Gerne de mest ikke-turistede hyggeligste områder med liv og glade dage samt rødvinsdrikkeri på hver gadehjørnecafé. Hvis du forstår, hvad jeg mener 🙂
  Bedste hilsner,
  Marie Louise

 75. Kære Louise
  Jeg er medlem af bestyrelsen i Hymer Klub Danmark. Vores formand Hans Enevoldsen og jeg er ved at planlægge en rejse for klubben til Paris i uge 39 2019. Vi har læst om den tur du lavede for Hævetagsklubben og synes den lyder spændende. Tror du at der er mulighed for at du kunne lave sådan en tur til os på samme måde. Jeg håber det meget.
  Til den slags ture plejer at deltage ca 30-40 vogne.

  Jeg venter spændt på at høre fra dig 🤗

  Mvh Mary-Ann Lebeck

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s