Van Gogh som lysshow

Van Gogh 5

For nylig fik jeg en skæg opgave. En gruppe forretningsfolk meddelte på forhånd, at de gerne ville se en udstilling, og gerne kunst, men de ville under ingen omstændigheder på museum eller galleri. Det mindede mig om Kraka i den nordiske mytologi, som af Regnar Lodbrog fik besked på at komme hverken nøgen eller påklædt. Hun var snu og klædte sig i et fiskenet.

Helt så kvik var jeg måske ikke, men jeg tog dem med ind og se et lysshow, Atelier des Lumières, hvor Van Goghs kunst bliver kastet op på væggene i en kæmpe stor hal, hvor man kan gå rundt mellem iris og solsikker, selvportrætter og høstakke.

Van gogh 1

Eller man kan sætte sig op ad væggen og bare nyde showet og musikken i en time eller halvanden. Det er meget poetisk og nærmest hypnotiserende. En helt anden måde at se kunsten på. Og også velegnet, hvis I har børn med. Men OBS! Billetterne skal bestilles på forhånd over nettet! 14,5 euros for en voksen, 13,5 for pensionister, 11,5 for studerende, 9,5 for børn og unge under 25, små børn under 5 er gratis.

L’Atelier des Lumières, 38, rue Saint-Maur, 11. arr. Metro Rue Saint-Maur. Åben alle dage, mandag til tordage 10-18, fredag og lørdag 10-22, søndag 10-19. 

2 comments

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s