Armani, Prada og Hilfiger til spotpris

35 grader i skyggen, og i modsætning til, hvad man skulle tro, oplagt shoppevejr. For inde i butikkerne har de air condition, og så er det lige blevet udsalg. Udsalg er stadig en stor ting i Paris, hvor priserne bliver sat massivt ned i udsalgsperioden. Aktuelt startede den i onsdags og løber de næste fem uger.

Valle 11

Hvis I er på jagt efter mærkevarer og er klar til at bruge en hel dag på shopping, så kan det betale sig at tage til Vallée Village. Det er et outlet, som er bygget i tilknytning til et storcenter, der ligger sidste stop inden Disneyland med RER-tog linje A. Det lyder skrækkeligt, men er faktisk rigtig hyggeligt, når først man har passeret storcenteret. Outlettet er bygget som en landsby, og her er det over årene lykkedes at lokke 110 forskellige prestige-mærker som Ralph Lauren, Prada, Celine, Hilfiger, Porsche, Hugo Boss, Max Mara, Ugg, Church, Sandro, you name it, til at slå sig ned. Butikkerne er lækre, og har intet med fabriksudsalg at gøre, men priserne er endnu lækrere, for hele året sælges sidste års kollektioner stærkt nedsat, og i udsalgstiden kan du få helt op til 70 % rabat.

Vllee village 7

Jeg var derude i torsdags, og jep, der var mange mennesker, men folk er høflige og civiliserede. Vores snart voksne søn fik sig en blazer fra Sandro han havde drømt om. Normalpris 550 euros, men vi fik den for 167. Ligesom en bluse fra Ralph Lauren der kostede 30 euros i stedet for 99.

Er I sultne og skal styrkes inden næste ryk, kan I enten spise hos Prêt à Manger, en healthy fastfood med gode salater, eller I kan prøve den nye Menu Palais, som har hugget chefkokken fra den chikke næsten-navnebror Mini Palais i Paris og som serverer ravioli med kæmperejer, ristet lam eller sprød torsk for omkring 20 euros pr hovedret.

marne-la-vall-e-shopping-7-avec-vallee-outlet-village-disneyland-paris-et-620x280

Vallée Village, åben alle dage også søndag fra 10 til 20.30, lørdag helt til 21. Outlettet har en busservice, der kører fra Paris, Place des Pyramides, hver dag kl 9.30 og 13.00 og retur den anden vej kl 16.00 og 18.45. I kan også tage RER-toget (svarende til et S-tog), linje A, fra fx Etoile Charles de Gaulle, Châtelet eller Gare de Lyon og stå af på stationen Val d’Europe.

4 responses to “Armani, Prada og Hilfiger til spotpris

 1. Hej Louise

  Hvor pudsigt, netop som jeg tænkte på dig, kommer din mail 😁 Vi mødtes da du guidede Hævetagsklubbens tur til Paris. Min mand Kaj og jeg er fra Frederikssund (-gymnasium) Grunden til at jeg tænkte på dig er, at jeg lige nu kigger på campingpladser på Ile de Re til vores ferie i august. Mener det er der I plejer at holde sommerferie? Du ønskes en skøn sommer

  Hilsen Helle Dover

  > Den 1. jul. 2018 kl. 20.08 skrev Mit Paris – Louise Sandager : > > >

  • Hej Helle, det var hyggeligt, du skriver. Det var sådan nogle gode dage med jeres klub. Har faktisk lige fået en forespørgsel fra en anden campingklub, som havde set beskrivelsen af jeres Parisertur. Hvis I leder efter campingplads på ile de Ré til i år, skal I nok skynde jer at reservere. Der er virkelig rift om pladserne. Rigtig god ferie og hils Kaj. Også fra min bror:-))

 2. Fantastik dejlig information

 3. Hejsa Louise Sandager. Jeg nyder dine indlæg omkring Paris – vi elsker jo denne by, og har også besøgt den mange gange. Nu har vi et spørgsmål: Vi har besluttet at holde jul i Paris i år- sammen med vores voksne døtre på 26 år – vi har ovenikøbet booket både fly og hotel i Saint de Germains-kvarteret, som vi holder meget af (min mand er jo pens. lektor i fransk og engelsk). Hvor synes du , at vi skal spise juleaften ?? Og igen Louise- hvor kan man shoppe med sådanne døtre ??? Vi elsker altså både kunst og kultur m.m. – vi er ikke snobbede på nogen måde, bare helt alm. dansk, men vi dropper lige den danske jul i år – de kærligste hilsener fra Laila Aalykke, Aarhus C. E-mail: aalykke@victor.mail.dk

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s