Hamburger haute couture i Ralph Laurens gårdhave

ralph lauren 3

I serien om skønne terrasser og solpletter med servering, kommer jeg ikke uden om Ralph Laurens gårdhave på boulevard Saint Germain. Ralph’s  åbnede for et par sæsoner siden, og under store medieomtale, for var det ikke to verdener, der clashede her? Den amerikanske modegigant installerede sig med en flagshipstore og en restaurant lige i solar plexus af det mest parisiske af Paris.  Klos op ad litterære cafeer som Flore, Lipp og Deux Magots. Og som nabo til nogle af de mest elitære boghandlere, hvor Hemingway ellers er det tætteste man kommer en amerikaner her i kvarteret.

Men sameksistensen fungerer fortrinligt, og Lauren har kreeret et fantastisk sted. Butikken er ultrasmuk, hvis man – som jeg – er vild med Laurens tøj og univers. Jeg synes, det er klasse, uden at være kedeligt og uden at være ubrugeligt. Men sådan er selvfølgelig alle hans butikker.

Det er restauranten, der er clou’et. Indenfor masser af stemning med høje mahognipaneler, stor kamin og læderstole, billeder af hubertusjagter. Sådan lidt Downton Abbey, efterårs-hygge-agtigt. Meget stilfuldt, selvfølgelig.

ralph lauren 2

Men haven, det er den, I skal gå derhen for. Ind gennem den store stenport i en kolossalt flot Pariserbygning, og derinde ligger med buede brosten, parasoler, komfortable havemøbler, levende lys og masser af grønne planter, en super udendørs servering.

Maden er amerikansk, raffineret, men amerikansk. Og ikke i den billige ende; 29 euros for en burger, men så er den også med pickles, løg, crispy bacon og hele svineriet. Ellers Club Sandwich, Caesar’s salat eller hummersalat. Klassisk Key West stil, but oh my God, SO good. And in the middle of Paris…

 

 

2 comments

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s