Sommerens bedste terrasser…

Det er bagende dejligt vejr. Sommeren har simpelthen sat sig i Paris, og vi render rundt i shorts og florlette kjoler, selv om børnene stadig går i skole, og de arbejdende må slæbe sig igennem endnu en måned, før det bliver ferie og de kan flygte ud af byen.

Indtil da er terrasserne en super kompensation. At slå sig ned på fortovet, i en grøn gård, på en tagterrasse eller på et dæk ved Seinekanten. Paris er fuld af dem, skønne restauranter og caféer med udendørs serveringer. Over de næste par uger laver jeg en serie med mine bedste af dem. 

cafe francais

Café Français ligger på Bastillepladsen med direkte udsigt til søjlen. Et gammelt brasseri, som er blevet overtaget af de famøse Costes-brødre, der åbner den ene succesfulde restaurant efter den anden. Café Français er ingen undtagelse. Fra dag ét (sidste år) har det været en af Paris’ hotspots, åben fra syv morgen til to om natten. Man kan spise der – godt – og henslængt i en af de specialdesignede lænestole indenfor i indretningsarkitektens India Mahdavis trikolorefarvede univers, men man kan også sidde udenfor, på baststolene, mellem de grønne planter og bare nyde Pariserlivet, der løber, stresser, danderer eller rocker forbi.

Café Français, 3, place de la Bastille, 4. arr. Metro: Bastille

One comment

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s