På sporet af det gode hotel …2

Forleden var det Marcel Proust, i dag Kipling og Josephine Baker. Jeg fortsætter serien om de nye temahoteller; pudsige, underfundige, ofte lidt fortænkte, iscensatte, men i hvert fald sjovere end de kedelige kædehoteller.

Kipling

Op mod Pigalle er åbnet to nye ‘boutique-hoteller’, og især Hôtel Kipling er ret vellykket. 40 værelser indrettet i britisk kolonistil, hvor gæsterne kan rejse med forfatteren Rudyard Kipling fra hans forfatterhjem i England og retur til de britiske gentleman-klubber i hans fødeby Bombay. Gammelt slidt læder, orientalske tapeter, bøger, kinesisk porcelæn, Indien-kort over pejsen…Især lobbyen (foto herunder) er  flamboyant!

Hotel Kipling reception

Kipling er fire-stjernet og priserne går fra 155 euros pr. nat for et dobbeltværelse.

Hotel Josephine Baker 3I samme gade som Kipling ligger også Joséphine Hotel, opkaldt efter danserinden Josephine Baker og indrettet i en moderniseret cabaret-stil for foden af Moulin Rouge. Hotel Josephine BakerDet er selvfølgelig ikke alle, der gider at bo i en barbrystet danserindes loge – og de skal bare blive væk – men jeg synes nu faktisk, det er ret sjovt med knaldfarverne, vintage-telefonerne og de frynsede lampeskærme.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s