Nyt hotel for blondiner – også de fake

Mens hotelbranchen i Frankrig generelt krymper sig under krisen, åbner stribevis af nye hoteller i hovedstaden. Og mens de, der lukker, er gamle nedslidte pensionater med badeværelser fra slut60’erne, er de nye langt mere trendy, individuelle – og mange af dem også morsomme.

Som nu Platine Hôtel i det 15. arrondissement, der er en hyldest til verdens kendteste blondine, Marilyn Monroe. Alle værelser er forskellige, men Marilyn er alle steder i form af enorme fotostater, så du skal kunne sove, mens hun smiler ned til dig med sexede sovekammerøjne i to x tre meter.

I alt 46 sjove, spooky værelser tapetseret med Marilyn og udstyret med vilde badeværelser, nogle blodrøde og andre med gigantiske kysselæber på fliserne.

Indretningen er en revival af amerikansk 50’er stil, og konferencerummet selvfølgelig indrettet som The Situation Room i Det Hvide Hus, med en usagt, lummer henvisning til Marilyns forbindelse til præsident Kennedy.

Og som et ekstra plus er der spa på hotellet. Snup fx en Spa by Night Duo for forelskede par til 210 euros for massage, indklusiv champagne. Eller en Anti-Jet-Lag-massage til værkbrudne forretningsmænd for 95.

Et dobbeltværelse koster fra 149 euros og opefter.

One response to “Nyt hotel for blondiner – også de fake

  1. Kære Louise, Jeg har ladet mig inspirere af din blog (rigtig god og personlig blog) og har bestilt værelse hos Hotel Platine i tre dage for mig og min datter på 13 år. Vi ankommer lidt sent onsdag aften. Er der en hyggelig rigtig pariserrestaurant i nærheden af hotellet, som du kan anbefale? Jeg vil gerne give hende nogle rigtig gode øjeblikke, når jeg ikke slæber hende rundt på Salon Du Livres for at opleve deres japanske tema.
    Mange hilsner Mette

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s