4. december: En kamin-tiger til din bedste ven

Jeg er fuldt ud klar over, at det er de færreste, der lige snupper en udstoppet hanelefant eller en elg med hjem i kufferten. Men mindre kan også gøre det. En samling af smukke skarabæer, en rødkælk eller en krikand, kan være den perfekte gave til det særlige venskab.

Hos Deyrolle i rue du Bac kan man købe udstoppede dyr og sommerfuglesamlinger, sjældne mineraler og fossiler.

Først ligner det bare en eksklusiv, gammel havebutik. Med dyre rosensakse og æstetiske vandkander. Men en fuldvoksen bjørn i vinduet vidner om noget andet, og femten skridt op ad egetræstrappen åbenbarer sig et raritetskabinet, som er enestående i Europa.

Her er en hel løvefamilie, strudse, zebraer, geparder, en pony og to tigre. En 2,90 meter høj hungiraf koster 25.600 € og skal du have babyfølet med, bliver det 1.920 € oveni.

Butikken er 180 år gammel, og det var en national tragedie, da forretningen brændte for fire år siden. Men nu er det hele bygget op igen, og der er ikke længere udsalg på afsvedne svaner.

Til gengæld er der nye kollektioner, og står du og mangler en bavian eller en liggende ræv kan du købe den her. Eller, alternativt, leje den for 20 % af prisen!

Deyrolle, 46, rue du Bac, 7. arr. Tel. 01 42 22 30 07. Ǻben mandag til lørdag fra 10 til 19, mandag er der dog, som den eneste dag lukket en time til frokost mellem 13 og 14. Metro: Rue du Bac

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s