Lige som at komme hjem…midt i Paris

Jeg anbefaler det til alle lige for tiden. Min fætter, der skulle på romantisk weekend med sin kæreste eller Michaels kollega, der skulle tre dage til Paris og bo ordentligt, mens han arbejdede igennem. Alle får de samme adresse: Hôtel Thérèse.

Ikke fordi der ikke er andre skønne hoteller, der er masser, men fordi man på Thérèse får den der helt ekstraordinære følelse af ikke at være på hôtel. Det er lidt som at komme hjem, eller på besøg hos en gammel, rig tante med god smag.

Hotellet ligger downtown. I ly af Jardin du Palais Royal, et stenkast fra Louvre og nationalscenen. Det kan ikke blive mere centralt. (Selv om taxichaufførerne næsten aldrig kan finde det).

Thérese er indrettet i et renoveret 1800-tals hus og er raffineret på den dér enkle, varme måde. Med høje, mørke træpaneler, en sennepsgul væg, god kunst og en højrygget silkesofa i biblioteket.

Værelserne er alle sammen forskellige, dekoreret af arkitekten Jean-Philippe Nuel, men uden de sædvanlige nykker og fortænkte, æstetiske indfald.

Her er det snarere, som han ville have gjort det hjemme hos sig selv: Med et stribet tapet og gedigne materialer som uld, tykt bomuld og fed velour.

Plus selvfølgelig et godt maleri til hvert værelse, som ejeren, Sylvie de Lattre, selv har støvet op hos antikvitetshandlere og på loppemarkeder.

Et dobbeltværelse koster fra 150 € pr. nat. Med gode badeværelser, hvilket ikke er nogen selvfølge i Paris.

 

2 responses to “Lige som at komme hjem…midt i Paris

 1. Hej 🙂
  Jeg har brug for hjælp, mig og min veninde har fået den ide’ at fejre nytår i Paris, vi er lidt oppe at køre over vores ide’, men ingen af os har været der får, så Vi ville høre om du måske kender til nogle gode steder/spisesteder, hvor vi kan fejre årets fest . Vi glæder os til at høre fra dig.

  Hilsen Cecilie

 2. Poul christensen

  Skal på en lille romantisk rejse til Paris
  Den 23 – 26 marts
  Kan du hjælpe med noget helt specielt, jeg har været i Paris mange gange men kæreste har ikke været der andet end et par gange.
  Hotel er bestilt nær Luxembourg haven.
  Dansk ejet hotel.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s