Rosas traktørsted

Rosa Bonheur ligger frodigt og grønt midt inde i Buttes-Chaumont parken. Som en Villa Villakulla med kulørte lamper. Indenfor er der lyst og åbent med sammenflikkede træmøbler og en uformel lysthusstemning. Men det er om sommeren, på terrassen, at der er allerdejligt hos Rosa Bonheur.

Mimi, ejeren, startede op helt diskret for et par sæsoner siden og gjorde med vilje ikke meget reklame. Alligevel gik rygterne hurtigere end Lucky Lukes egen skygge, og i dag kan det være svært at få bord om aftenen. For der er noget fuldstændig gladt og løssluppent ved at dukke ind i parken efter solnedgang og slå sig ned i græsset.

Menukortet er simpelt og godt. Sardiner, postejer, kanin og ikke mindst – senere på aftenen – tapas til fem €. Prøv pata negra skinken.

Tip! Hvis du kommer til frokost eller eftermiddagste, så tag tiden til en tur i parken. Buttes-Chaumont er en helt igennem kunstigt skabt have, anlagt i 1800-tallet oven på resterne af en losseplads og nogle stenbrud. Men i dag en smuk park med grotter, vandfald og hængebroer.

Rosa Bonheur, Parc des Buttes-Chaumont, 2, allée de la Cascade. Efter kl. 22 må du henvende dig ved den store port, 74 rue Botzaris. Og hvis der ikke lige står nogen for at hente dig, så ring til Rosa.Metro: Botzaris eller Buttes-Chaumont

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s