Delikatessen i rue Cler

I charcuteri-butikken Davioli i rue Cler findes et af de mest utrolige interiører, jeg har set i byen. De tørrede skinker hænger ned fra loftet og væggene er beklædt med vin og konserves. Lakserognen skinner fed og orange i sin skål. Den hældes op med ske og sælges efter vægt. Her er alt, hvad man kan forestille sig i pølser. Salami, italiensk fennikelpølse og den traditionelle indmads-pølse, andouilette, der – lad det være en advarsel – kun kan spises af franskmænd.

Hos Davioli står kunderne i kø, og er pariserne hidsige i trafikken, så er de engletålmodige når de venter på en god paté.

Davioli, 34 rue Cler, 7. arr. Sjovest om formiddagen og allersjovest lørdag morgen, hvor de parisiske husmødre handler ind til uge. Metro: Ecole Militaire

One response to “Delikatessen i rue Cler

  1. Tak for en vidunderlig blog. Jeg tog forbi Rue Cler en solrig lørdag formiddag, og det var vidunderligt at bare suge til sig med madindtryk og dufte fra grønthandlerne, bageriets croissanter, fiskemandens udstilling af skaldyr og fisk, chokoladeforretningernes farverige udsmykning mm.. Det eneste problem var bare, at jeg ikke kunne købe nogle af alle de skønne råvarer og lave maden på hotellet. Dejligt sted.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s