Funky tur under glastaget

120 meter lang, kun fire meter bred, men til gengæld tre etager høj. Passage de Grand Cerf er en af Paris’ fine gamle passager. Bygget i glas og stål tilbage i 1825, men idag totalt dedikeret moderne design, smykker og funky interiør-butikker. Kik ind til la Corbeille, der har indbo, malerier og brugskunst fra 50’erne og frem til idag. Eller til Rickshaw, der har håndtag og knopper til kommoder, døre og kister til 5 € stykket. I Le Labo i nr. 4 kan du finde et samensurium af lamper og små pudsige aluminiumsfigurer. Og i den lillebitte smykkeforretning MX kan du kikke hele vejen ud til værkstedet, hvor ejeren, Sylvie Branellec, sidder og sætter fine kulturperler på elastik og nylontråd – aldrig metal.

Hvis I har børn med, så prøv at gå i Passage des Princes, som ligger i det modsatte hjørne af 2. arrondissement. Denne – engang glemte – men smukke passage er livet fuldstændig op, efter at den er blevet forbeholdt legetøjsbutikker.

Passage du Grand-Cerf, 2. arr. Metro: Etienne Marcel Passage des Princes, 5, bld des Italiens og 97, rue de Richelieu, 2. arr. Metro: Richelieu Drouot

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s