Mere Berlin end Paris

Hvordan rubricerer man en enorm spisehal i beton med ti meter til loftet? Hvor bestyrerens kontor – inklusive computer, ledninger og regnskaber – står ude mellem bordene? Hvor lamperne ligner ufo’er, og kokken har alle sine ingredienser – æg, makroner og bagte tomater – stående frit fremme på ståldisken.

For slet ikke at tale om toiletterne? Der findes i størrelse Small, Large og XXL. Hvor man kan tisse to ved siden af hinanden, og hvor vandhanden, en malkemaskineagtig ting, er så avanceret, at man må nærstudere den, for at få den til at fungere?

Restaurant Tokyo Eat er mere Berlin end Paris. Glad, innovativ, uformel. Ligesom menukortet, hvor der er retter som rødbedecarpaccio eller butterdej med snegle og ost. Køkkenchefen hedder Thierry Bassard, og du skal regne med omkring 30 euros pr. snude inkl. drikkevarer.

Restauranten ligger i centret for moderne kunst, Palais de Tokyo, i Trocadéro-bygningen. Her er planlagt ombygning hele 2011, men efter alt at dømme kommer det ikke til at ramme restauranten. Om sommeren er der servering på terrassen med en fabelagtig udsigt til Seinen og Eiffeltårnet.

Tokyo Eat, 13, avenue du Président-Wilson, 16. arr. Tel. 01 47 20 00 29. Ǻben tirsdag til søndag fra 12 til 01. Terrassen er åben fra april til oktober. Metro: Iéna

www.palaisdetokyo.com

3 comments

 1. Hej Louise
  Faldt over din blog ved et tilfælde, har nu i flere dage søgt rundt på nettet efter et sted hvor jeg kunne læse lidt om hvor det er godt at bo hvis man skal en weekend til Paris, ikke har så meget tid, men gerne vil have en hyggelig tur med shopping, rigtig god mad og kaffe. Har fået rigtig meget hjælp fra din blog men nu bliver jeg helt itvivl om om det er noget særlig godt tidspunkt at tage afsted på (vil afsted fra fredag-søndag denne uge) hvis det kun er de sørgelige rester fra vinterudsalget som er at finde i butikkerne, håber du kan hjælpe mig?
  mvh jill

  • Kære Jill,

   Paris er aldrig nogen dårlig idé! Selvfølgelig er her smukkere (og mindre koldt i foråret), det vil jeg ikke benægte, men selv i januar er her dejligt. Og udsalget er okay endnu, selvom de bedste varer nok er røget, det er klart.
   Hvis du kun skal afsted én gang, så overvej april. Der er ikke noget udsalg, men varmere:-)

 2. Hej Louise
  Tak for dit hurtige svar 🙂 Ja april ville helt klart være at foretrække men har virkelig brug for lidt selvforkælelse, væk fra børn og job lige nu så så må vi bare afsted 2 gange :). Snakkede lige om om det kun er udsalg i butikkerne eller om de “nye” varer også er ved at komme ind? Kunne nemlig så godt tænke mig at kigge forbi en Isabel Marant butik, en butik som ikke eksisterer i DK.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s