Insider-tips fra Champs-Elysées

Klavs Rosenfalck har boet over 20 år i Paris. Har sin egen butik, KRD, i rue de Bourgogne, hvor han sælger kunst og møbler, både vintage og nyt. Han indretter også huse for velhavende mennesker, og hans indretninger bliver jævnligt skamrost i internationale magasiner. Privat bor han i en lille parallelgade til Champs-Elysées i det 8. arr.

Hvor går du hen, hvis du vil spise rigtig lokalt i dit kvartér?

Onsdage og torsdage hos Chez Régis i rue Washington; en typisk lille bistro, som normalt kun er åben til frokost. I weekenden er morgenmaden på Le Drugstore, avenue des Champs-Elysées glimrende. En lidt mere elegant, men supergod restaurant, hvor der kommer mange folk fra filmverdenen, er Le Pré Carré i avenue Carnot.

En god oplevelse i dit nabolag?

Jeg bor jo nærmest paa Champs-Elyséees, som i sig selv er et permanent show. På godt og ondt,  men kedeligt er det i hvertfald aldrig.  Her er altid noget at se på.

Når jeg har brug for fred, tager jeg løbeskoene på og drager ind om Triumfbuen og ned ad avenue Foch for at løbe en tur i Boulogne-skoven.

Med hensyn til museer, så har jeg lige i nærheden et af Paris’ mest oversete muséer, nemlig privatkollektionen Jacquemart-André. Det er en samling af skulpturer, malerier og møbler. Alt præsenteret i et smukt 1700-tals palæ.

Din yndlingsbar?

Mathys Bar i rue de Ponthieu et et festligt sted, hvor der heldigvis – og nogle gange desværre – er en superhård dørpolitik. Et lille bitte dunkelt in-sted, hvor der bogstaveligt talt sidder to paa én stol, så du kan gnubbe bagdel med Roman Polanski, George Michael og en hel masse topmodeller. Men, altså kun, hvis du bliver lukket igennem nåleøjet.

Hvor handler du, hvis du skal købe en gave til en god ven?

Jeg elsker Hédiard paa Place de la Madeleine for alle deres gourmet-fristelser og selvfølgelig La Durée i rue Royale for deres magiske macarons, som er en mellemting mellem marengs og makroner. Jeg elsker nemlig at give spiselige gaver.

I herretøj synes jeg, de har et godt udvalg i Madelios, en mega-butik paa boulevard de la  Madeleine. Et must er også det gamle lædervaremærke Goyard’s super excentriske butik med haute couture hunde-tilbehør i læder, aligator og guld og sølv.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s