Fed charme på kanten af Montmartre

Det her er et fund! Hotel Eldorado ligger i en smal, meget lokal, gade på kanten af Montmartre. I et hvidt hus med blå skodder, lige over for en neglesalon.

Her sidder bestyreren, Anne Gractacos, i en lillebitte reception, som mest af alt ligner et studérkammer fra 50’erne. Med en sort divan uden ryg, okseblodsfarvede vægge, en ramponeret kommode, en leopardforet lænestol og et maleri af en nøgen kvinde med en generøs numse.

Hotellet har 35 værelser, men de seks i baghuset er absolut de bedste. Ned ad trappen, ud i haven, som er en botanisk forvirring af bambus, palmer, slyngplanter og kaktus, og over i gæstehuset, hvor der åbner sig en verden af varme farver og gode marskandiserfund.

Her er det afrikanske værelse med stor kamin, røde lofter, masker og smukke tekstiler. Eller værelse nr. 5 med de lyseblå paneler, det flotte tapet over hovedgærdet, marmorpejs og fine gamle mahognimøbler. Måske er madrassen lidt blød og vinduerne ikke helt tætte, men Hotel Eldorado emmer af fed charme og lavendelduft.

Og så har hotellet endda sin egen restaurant, Bistrot des Dames, som vender ud mod gaden (se under restauranter ‘En glad aften i bistroen’). 100 % hyggelig, med træborde, røde bænke, blød jazz på CD’en og et grisehoved som pynt under loftet.

Pris fra 35 euros for et enkeltværelse og 70 euros for et dobbeltværelse. Enkelte værelser har tre senge og koster 90 euros.

Hôtel Eldorado, 18, rue des Dames, 17. arr. Tel. 01 45 22 35 21. Metro: Place de Clichy 

Fotos af Meg Zimbeck, Flickr.com og Louise Sandager

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s