To af de hippeste barer

general-lafayette Varmen hos Jeannette
Kom om dagen, og der står nogle enkelte arbejdsmænd og tager sig en fadøl i baren. Kom efter efter klokken 18, og du skal skrue dig ind. Så er der fyldt i Chez Jeannette, som på rekordtid er blevet THE place to be efter arbejdstid.

  chez-jeannette-31

 

En tidligere travspillerbar, som er blevet opfrisket med lidt maling på stukken, men hvor der stadig er bedstemortapeter og gammeldags lysekroner; og hvor de piercede tjenere springer rundt for at nå at servere øl og ost fra Auvergne.

 Chez Jeannette, 47 rue du Faubourg Saint-Denis, 10. arr. Tel. 01 47 70 30 89. Ǻben alle dage fra 8 til efter midnat. Metro: Strasbourg-Saint-Denis

Perlen på hjørnet

 1556496361_10226de77a

La Perle er vel nok den hotteste bar i Marais. En hvilken som helst aften på året er den så fuld, at man mere eller mindre frivilligt bliver presset op i brystkassen på sidemanden. Og man kan aldrig rigtig vide, hvem han er. For på perlen kommer alle slags mennesker. Eller rettere; her kommer alle slags parisere. De selvbevidste fashionistas, masser af bøsser, lidt færre lesbiske og en hel masse andre, både elegante børsfolk og weekend-rockere.

Torsdag og fredag er der DJ på, og allerede midt på aftenen gynger det i baren, som er indrettet i en kitchet 70’erstil. Om sommeren er der servering langt hen ad fortovet.

 

La Perle, 78, rue Vieille du Temple, 3. arr. Tel. 01 42 72 69 33. Ǻben alle dage fra 8 til 02. Metro: Saint-Sébastien Froissart eller Rambuteau

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s