Lej et hus på Montmartre

 

hus-pa-montmartre-4

Det kan næppe blive mere parisisk. Og heller ikke mere boheme. I en smal passage klos op ad kabaret’en Moulin Rouge har Francois et helt hus, han lejer ud. Et 110 kvadratmeter stort new-yorker loft indrettet med rå vægge, betongulve og marskandiserfund.

©Lahcne ABIB

Her er køkkenet og zinkdisken taget direkte ud af en fransk bistro, og en stor del af møblerne har han overtaget fra en nedlagt restaurant i Vogeser-bjergene.

©Lahcne ABIB

Francois er journalist på en af de store franske morgenaviser og bor selv i sidehuset. Det er fem år siden han begyndte at leje ud, og efterhånden har han købt sig ind i naboejendommene, så han nu – foruden loftet – også har tre mindre lejligheder til leje. Det hele ligger rundt om en lille brostensbelagt gårdhave fyldt med potteplanter og lykkeligt afskærmet fra den summende trafik på Place Blanche.

©Lahcne ABIB

Hos Francois er der ingen morgenmad – man må selv op til bageren i rue des Abbesses efter croissanterne – til gengæld lover den travle journalist, at der altid er kolde øl og cola i køleren, når man ankommer.

Loftet har tidligere været natklub, men i dag er der kun to spejlklædte søjler tilbage fra diskotiden. Her er syv sovepladser, men indtager I også de mindre lejligheder, rundt om gårdhaven er der plads til yderligere 12-14 stykker. 

©Lahcne ABIB

Pris for loftet alene er 270 euros for fire personer i en nat, og 20 euros oveni pr. ekstraperson. Bor man der i flere nætter falder prisen.

 

Véron & Cie., 7, Cité Véron, 18. arr. Tel. +33 (0)6 14 48 47 48. Metro : Blanche www.loft-paris.fr

 

 

 

 

 

One response to “Lej et hus på Montmartre

  1. Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in, and view the posts’ comments, there you will have the option to edit or delete them.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s